7 Inch Circle
Təyyarə Qaçırmağın Düzgün Yolu - Printable Version

+- 7 Inch Circle (https://7inchcircle.com)
+-- Forum: My Category (https://7inchcircle.com/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: My Forum (https://7inchcircle.com/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Təyyarə Qaçırmağın Düzgün Yolu (/showthread.php?tid=35)

Təyyarə Qaçırmağın Düzgün Yolu - eabrownme - 06-08-2026

Mən uzun müddət qumar oyunlarından uzaq durdum. Səbəb? Atam. O, vaxtilə çox oynayıb, çox uduzub. İndi əlində heç nə yoxdu. Mən ona baxıb böyümüşəm. Düşünürdüm ki, qumar – pis şeydir. Amma həyat fərqli qərarlar verməyə məcbur edir.

Həmin gün banka getmişdim. Hesabımda cəmi 120 manat var idi. Onu da iki həftə işləyib yığmışdım. Kirayə pulu verməli idim. Ev sahibi artıq zəng etmişdi: “Ay oğlan, nə vaxt verəcəksən?”. Dayanmışdım bankın qarşısında. Siqaret çəkirdim. Birdən fikirləşdim: “Bəs bu aylıq kirayəni qazanmağın bir yolu varmı?”.

Dostum Rüfət bir dəfə demişdi: “Aviator mostbet yoxla. Çox sadədir. Uçan təyyarə var. Nə qədər gözləsən, çarpan artır. Amma təyyarə hardasa partlayır. Vaxtında çıxsan, qazanarsan”. Mən o vaxt gülmüşdüm. “Nə sadə?” demişdim. İndi isə... bankın qarşısında siqaret çəkə-çəkə düşünürdüm: “Nə olacaq? 20 manat atım. Uduzsam, kirayəni başqa yerdən taparam”.

Aviator mostbet oynamaq üçün qeydiyyatdan keçdim. Artıq əvvəl bir dəfə sayta girmişdim, amma pul qoymamışdım. İndi 20 manat depozit etdim. Təyyarə havaya qalxdı. Ekranda 1.0, 1.2, 1.5... Qırmızı xətt yuxarı qalxırdı. Mən dayanmalı idim. Amma dayanmadım. 2.0-ə gözlədim. Təyyarə 1.9-da partladı. 5 manat getdi. İkinci dəfə daha ehtiyatlı oldum. 1.5-də çıxdım, qazandım 2 manat. Üçüncü dəfə 2.2-də çıxdım, qazandım 7 manat. Balans 24 manat.

Oynamağa davam etdim. Bir saatdan sonra balans 19 manat idi. Kiçik uduzmuşdum. Düşündüm: “Bu işləməyəcək”. Bağlamaq istədim. Amma barmağım basmadı. Dedim: “bir dəfə”. Və həmin dəfə fərqli oldu. Təyyarə 1.0-dan yuxarı qalxdı. 1.2, 1.5, 2.0, 3.0. Mən gözləyirdim. Ürəyim döyünürdü. Nəfəsim kəsilirdi. 4.0, 5.0, 7.0. Əlim ekranın üstündə idi, basmaq istəyirdim, amma basa bilmirdim. Sanki bir sehr məni saxlayırdı. 10.0! Təyyarə hələ də uçurdu. Basdım. 10.2-də çıxdım. 20 manat qoymuşdum, 202 manat qazandım.

O an bankın qarşısında donub qaldım. Telefon ekranına baxdım. Rəqəmləri oxudum yenə. 202. Ağlım çaşmışdı. Siqaret əlimdə yanıb qurtarmışdı. Birdən gülməyə başladım. Oradakı adamlar mənə dəli kimi baxırdı. Vecimə deyildi. 202 manat! Kirayə pulum 250 idi. Deməli, təkcə bu oyundan 202 qazanmışdım. 50 manat da əlavə etsəm, bütün ay rahat.

Həmin gün çıxardım pulu. 202 manat bank kartıma düşdü. Ev sahibinə zəng vurdum. Dedi: “Ay Əli, pul nə oldu?” Dedim: “Bu axşam gətirərəm”. Axşam 250 manatı verdim. Özümə də 50 saxladım. Düşündüm: “Bu Aviator mostbet mənim üçün xoşbəxtlik qapısıdır”.

Amma tələyə düşmək istəmirdim. Atam kimi olmaq istəmirdim. Ona görə qaydalar yazdım: gündə cəmi 10 manat depozit. 30 manat qazansam, dayan. 10 manat uduzsam, həmin günü bağla. Bu qaydalara sadiq qaldım.

Növbəti həftə yenə Aviator mostbet açdım. 10 manat atdım. Təyyarə uçurdu. Mən sakit idim. Artıq başa düşmüşdüm: bu oyunda qorxaq olmaq yox, tələskən olmamaq vacibdir. İlk dövrədə 1.8-də çıxdım – 8 manat. İkinci dövrədə 2.0-də – 10 manat. Üçüncüdə risk etdim – 3.5-ə gözlədim, təyyarə 3.4-də partladı. 5 manat getdi. Balans 23 manat. O gün ümumi uduş 13 manat. Azdı, amma sabit idi.

İkinci həftə ürəyim daha cəsarətli oldu. 10 manat atdım, 4.5-də çıxdım – 45 manat qazandım. Bağladım. Ertəsi gün 20 manat atdım, 3.2-də çıxdım – 64 manat. Üst-üstə. Beynimdə bir şübhə yarandı: “Bəlkə bu həmişə belədir?” Amma yox. Dördüncü gün 20 manat atdım, birinci dövrədə təyyarə 1.1-də partladı. İkinci dövrə 1.3-də. Üçüncü dövrə 1.5-də. 20 manatın 16-sı getdi. Dayandım. Qaydalarıma sadiq qaldım – uduzdum, bağladım.

Aviator mostbet mənə bir şey öyrətdi – heç vaxt əmin olma. Hətta 100 manat qazansan belə, növbəti dəfə uduzmağa hazır ol. Mən bu hazırlığı özümdə yaratdım. Həftədə 2-3 dəfə oynayıram. Hər oyunda 10-20 manat. Ayda ortalama qazancım 120-150 manat arası dəyişir. Bu, əlavə gəlirdir. Kirayəni artıq işimlə ödəyirəm. Oyun pulu isə mənə xoş günlər üçün qalır.

Bir gün rastlaşdım Rüfətə. Dedi: “Gördüm oynayırsan. Qazanırsan?” Dedim: “Hə, sənin məsləhətinlə başladım Aviator mostbet oynamağa”. Güldü. Dedi: “Mən özüm uduzuram”. Soruşdum: “Niyə?” Dedi: “Çünki qorxuram erkən çıxım, gec çıxanda partlayır”. Mən dedim: “Sənin problemin tamahdır”. O, susdu. Mən haqlı idim. Rüfət hər dəfə daha çox istəyir. 2x qazanır, 4x istəyir. 4x qazanır, 10x istəyir. Və partlayır. Mən isə 3x-5x arası kifayətlənirəm. Qazandığımı götürüb çıxıram. Ağıllılıq budur.

Bu gün Aviator mostbet mənim üçün sadəcə bir oyundur. Daha çox deyil. Həftənin yorğunluğunu çıxarmaq üçün bir vasitə. Axşamlar uşaqlar yatandan sonra çay dəmləyirəm, bir siqaret yandırıram, təyyarələri izləyirəm. Uçur, qaçır, bəzən qazanıram, bəzən uduzuram. Fərqi yoxdur. Çünki mənim əsas qazancım işimdir. Oyun yalnız köməkçidir.

Bir ay əvvəl atam gəldi evimizə. Danışdıq. Söhbət açıldı puldan. Dedi: “Oğul, kirayəni verirsən, yaxşı işləyirsən”. Dedim: “Ataman, işimdən əlavə oyunlardan da qazanıram”. Çox qəribə baxdı. Sonra dedi: “Qumar?”. Mən başımı aşağı saldım. Düşündüm ki, qəzəblənəcək. Amma yox. Dedi: “Ağlın başındadırsa, ziyanı yoxdu. Mənim də vaxtım olsaydı ağıllı oynayan...” Sözünü bitirmədi. Gözləri doldu. Mən başa düşdüm: atam öz səhvlərini görür. Mən isə onun səhvlərindən öyrənmişəm. Buna görə də Aviator mostbet məni vurmur. Mən təyyarəni qaçırıram, təyyarə məni yox.

İndi yaz aylarıdır. Tətilə yığışıram. 400 manat yığmışam. Bunun 200-ü işdən, 200-ü isə oyunlardan. Eyni nisbət. Mənim üçün bu balansdır. Həyat balansı. Əgər oyun mənə qazandırmasaydı, tətilə gedə bilməzdim. Gedirəm. Və düşünürəm ki, təyyarədə oturub buludlara baxanda Aviator mostbetdəki təyyarələri xatırlayacağam. Amma fərqli hisslə. Orada mən oyunçuyam. Burada sərnişin. Hər ikisində məqsəd vaxtında enməkdir. Və mən enəndə yeri öpürəm. Yoxsa? Gülürəm. Həyat gözəldir. Qazanıram. Udururam. Yaşayıram.